Veel voorkomende vragen:

De brieven zijn geplaatst in rtf-formaat, dit is te openen in iedere tekstverwerker zodat je de gegevens kunt invullen. Dit kan zijn datum en plaats, maar ook andere details kan je zelf aanpassen, printen en (aangetekend) versturen.

In de brief staat mensennaam en dat is je voornaam, persoonsnaam is de naam die de belastingsdienst hanteert in HOOFDLETTERS. Dan staat er ook nog eens vdf dat betekent: van de familie, en dan je achternaam.

Dit kan meerdere oorzaken hebben, aangezien het internet zich snel ontwikkeld is het zaak om uw systeem op zowel computer, mobiel, desktop en/of tablet up-to-Date te houden. Zorg er altijd voor dat u de laatste updates hebt geïnstalleerd en maak ook gebruik van de allerlaatste versies van uw browser, we hebben het systeem getest op macOS Ventura, Windows 10,  Linux Ubuntu, iOS en Android, met verschillende browsers waaronder Firefox, Safari, DuckDuckGo, Chrome en Microsoft Edge. Mocht onverhoopt het dan nog niet lukken maak dan gebruik van onderstaande formulier en we zullen u deze via e-mail toezenden.

Neem contact met ons op

Vraag gerust om details, bewaar geen vragen!

Onze Social media kanalen

Je kunt ons altijd bereiken

Blijf op de hoogte

Blijf ons volgen want het einde is nog niet in zicht, en steeds meer mensen sluiten zich aan bij ons.