Annelies heeft haar auto weer terug

Op 09 Juni heeft Annelies samen met Robin vdf van der Vliet van The Butterfly Tribe haar auto weer opgehaald bij het politiebureau.


Haar auto werd op 28 april 2023 in beslag genomen, nadat ze meerdere malen die dag werd aangehouden door de Politie. De reden was volgens de politie dat ze een verlopen rijbewijs heeft. (ze kon haar rijbewijs niet verlengen omdat er openstaande bekeuringen zijn)

 

Andermaal blijkt dat zowel het CJIB als ook de Politie en andere overheidsinstellingen hun macht misbruiken, want een openstaande boete die je aanvecht mag geen reden zijn om je rijbewijs in te trekken. Of verbeurd verklaren omdat je hiertegen in beroep gaat, maar we weten zo langzamerhand dat deze criminele organisatie genaamd de (R)overheid BV. Staat der Nederlanden geen enkele dwang, drang en machtsmiddel misbruiken om je maar te bewegen om hun opgelegde sancties te voldoen.

 

Geen enkele wet, regelgeving is rechtsgeldig, dat is het al niet meer sinds 13 Mei 1940, nadat de destijds Koningin Wilhelmina en de destijds regering de kuierlatten hebben genomen, en zich zijn gaan zetelen op NIET Nederlands grondgebied. De grondwet destijds was hierover heel duidelijk, je mag Nederlands grondgebied niet verlaten anders verlies je je recht op de troon. Inmiddels weten we dat de burger Wilhelmina en alle nadien ingestelde regeringen en zgn. volksvertegenwoordigers allemaal onrechtmatig handelen en handelden. Niets klopt en ons gehele zgn Democratisch verkozen volksvertegenwoordiging is een complete farce en bedrog. We hebben geen overheid maar een BV die zich voordoet als zijnde onze overheid, en de laatste tijd zou het toch voor iedereen erg duidelijk moeten zijn dat ze niet in het belang werken voor het volk maar tegen het volk.

 

Diegene die nog steeds denken dat we een Democratie zijn wordt het niet eens tijd om je hoofd uit je eigen anus te halen, en voor jezelf eens echt gaat nadenken ipv het je aangeleerde gedrag en je gehoorzaamheid of wel jezelf tot slaaf makend aan deze Maffiosi!!!

 

Alles wat deze BV doet is in het belang van Oligarchen (Rijke Criminelen zoals, Gates, Rockefeller, Rothchilds, Albrechts etc.) en niet in het belang van alle burgers. Rutte die lafaard heeft zijn ziel verkocht net zoals bijna het gehele voltallige 1ste en 2de kamer, alle overheidsinstellingen, politie, rechters, advocatuur en zelfs de gekochte meningen van zgn. Wetenschappers, artsen en andere staatshoeren, die voor een behoorlijke gage alles verkondigen als het maar geld opleverd via de media.

.

Deel dit Bericht

Reacties (1)

  • Marianne Libregts
    Reageer

    Helemaal mee eens

    20-06-2023 04:16:43

Laat een bericht achter: