Het Grote Ontwaken (The Great Awakening)

Deze documentaire is belangrijk om te laten zien waar we stonden vanaf de jaren 60, waar we nu staan en wat de mogelijke uitkomst zal zijn als we dit geen halt toeroepen. Ik had deze documentaire al in onze telegramgroep geplaatst maar was zonder Nederlandse ondertiteling. Heb een versie gevonden met Nederlandse ondertiteling en zoals beloofd plaats ik deze dus nu hier op onze website, en hopelijk kijkt iedereen ernaar en denkt na over in wat voor wereld we nu eigenlijk echt leven.

De wereld om ons heen veranderd heel snel, maar niets is wat het lijkt. We zitten midden in de Matrix en we worden aan alle kanten op het verkeerde been gezet, nu is alles gericht op Israel en de zgn. aanval van Hamas. Vraagt niemand zich echt af waarom we nu de afgelopen dagen meer zien over dit schouwspel dat zich afspeelt in Is-ra-hel, en dat we zo weinig hebben gezien over Oekraïne!!!

Onthoud 1 ding, het is allemaal geregiseerd en georkestreerd door de Deep State, en nu onze focus bij Is-Ra-Hel is geplaatst, zien we niet meer wat er in Oekraïne gebeurd, niets over Hunter Biden, en ook niets wat Kuipers de zgn. minister van gezondheid ons naartoe dwingt. Het oprichten van Healthhubs, gesponsord door Pfizer, Astra-Zenica en al die andere farmaceitische reuzen en industrie. Doe uw eigen onderzoek, geloof niemand zomaar op hun woord. Het zijn allemaal muppets, toneelspelers die maar 1 doel hebben: Reduceren mensheid en de overgeblevenen slaven in een openbare gevangenis.

.

Deel dit Bericht

Reacties (1)

  • Popke vd Woude
    Reageer

    Vanavond heb ik voort eerst deze podcast gezien, ben lid steun jullie

    29-12-2023 03:15:55

Laat een bericht achter: